Specialiteter og delikatesser i butikken Beder Blomster

Specialiteter og delikatesser til alle lejligheder

Beder Blomster har lækre specialiteter og delikatesser til værtindegaver og firmagaver - eller måske du bare skal have lidt lækkert med hjem til weekenden? Du kan få specialiteter til enhver smag og pengepung - fælles for vores udvalg er den gode kvalitet.

Kom og lad dig friste af vores udsøgte specialiteter, fra bornholmsk lakrids og lokale marmelader til italienske olier og specialøl.

Specialiteter til den søde tand

Vi har håndlavede Valrhona chokolader, skønne marmelader fra lokalområdet, bornholmsk lakrids og specialkaffe - og selvfølgelig meget andet.

Specialiteter til snacks

Vi har et godt udvalg af italienske specialiteter. Det kan være velsmagende pesto, rosmarin-og olivensnacks og forskellige olier. Desuden har vi delikate saucer og dressinger fra New Zealand. Fantastisk lækkert at servere sammen med vores spændende vine og specialbrygget øl.

Vi sammensætter gerne en gavekurv efter dine anvisninger, hvis du skal overraske nogen med lidt lækkert. Ring til os eller kom ind i butikken og se udvalget af delikatesser. Vi leverer specialiteter i Beder og omegn. Det vil sige Odder, Saksild, Malling, Beder, Mårslet, Højbjerg.