unikke og kreative blomsterløsninger

Beder Blomster er indehaver og blomsterbinder Lene Basse.
Vi skaber unikke og kreative blomsterløsninger - buketter, plantedesign, udsmykninger til fester og begivenheder for private og virksomheder. Gerne med en utraditionel vinkling og med brug af rustikke naturmaterialer. Vi er altid klar til at tage en udfordring op og skabe en helt særlig løsning til dig.

Det skal være en god oplevelse at komme ind i butikken hos Beder Blomster. En god og uhøjtidelig stemning er vigtig for os. Derfor har vi fyldt butikken med spændende oplevelser, god stemning, smukke planter og blomster. Her er højt til loftet, aldrig langt til en smuk blomst eller en blomstersnak og altid plads til et godt grin.

Vi fylder butikken med de nye tendenser

Vi sørger for, at der ofte sker nyt i butikken i Beder, syd for Aarhus - vi er med fremme på de nye trends og viser nye ideer og tiltag frem til inspiration for vores kunder. Vi følger aktivt med, så vi kan være opdateret på alt det nye og give det videre til kunderne, med vores eget kreative twist.
Tjek os på Facebook, hvor vi lægger nyheder, tips og tricks ud.

Få rådgivning og sparring i butikken

Vi lægger vægt på vores faglighed og specialviden. Derfor kan du altid få vejledning og rådgivning i butikken, både om blomster, planter, sammensætninger, design og trends. Vi er altid klar til en god snak og gør vores bedste for at yde dig en god service. Beder Blomster er seriøse omkring vores blomster og planter og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Derfor har vi trøjer på i butikken - det handler om kvalitet

Vi opbevarer vores afskårne blomster på køl ved 8 grader for at sikre, at de altid er friske - så har du glæde af din buket længe, og blomsterne hænger ikke med hovedet. Kvalitet er vigtig for os - vi sælger ikke varer, som vi ikke kan stå inde for. Derfor bytter vi selvfølgelig din buket, hvis du skulle være så uheldig at den ikke holder, som den skal.

Beder Blomster vil levere kvalitet - og buketter, planter og specialiteter, som du har glæde af længe. Derfor benytter vi kun kvalitetsbevidste leverandører til blomster, planter og specialiteter.