Plantedesign - smukke sammensætninger i naturmaterialer

Plantedesign - vi skaber sammensætninger og designs med rustikke materialer, smukke planter og flot brugskunst. Sammen bliver det til en velkomponeret helhed. Vi benytter især naturmaterialer for at skabe et rustikt og lidt råt look og sætter planter og materialer sammen, der trækker helt nye sider frem i planterne og giver et lidt skævt og kreativt udtryk.
Vi har plantedesign i alleprisklasser - kom ind og se de mange muligheder for værtindegaver eller måske en lille gave til dig selv.

Plantedesign, der matcher din boligstil eller som en unik gave

Har du særlige ønsker til plantedesign, så udfører vi selvfølgelig også det. Beder Blomster udfører plantedesign, der matcher din boligindretning og tilfører rummet personlighed og kant. Kom ind i butikken med dine ideer og lad os sammen give din boligindretning en ekstra dimension, der understreger din personlige stil.

Bliv inspireret til at benytte planter, blomster og naturmaterialer i din indretning. Vi er klar til en god snak og ideer til netop din boligindretning og stil. Vi holder styr på tendenser og trends og får ofte nye materialer og planter hjem. Du kan følge os på Facebook og få nyheder og tips.

Ønsker du at sende en smuk sammenplantning som gave, leverer Beder Blomster i det sydlige Aarhus: Højbjerg, Mårslet, Beder, Malling og Odder-området.