Kreative buketter til enhver lejlighed og enhver pengepung

Buketter for enhver smag - kreative, smukke, unikke, skæve, sjove, yndige, originale, iderige, flotte eller fjollede buketter.
Vi binder buketter, der matcher enhver lejlighed og i alle prisklasser. Om det er til konen, kæresten, kollegaen eller dig selv. Og vi binder med stor fornøjelse buketter, som du har lyst til at forære væk - uden nogen særlig grund! Husk at blomster gør en forskel!

Vi giver et klippekort til buketten, og du får hver 6. buket gratis

Klippekort gælder til buketter fra 150 kr. Hver 6. buket er gratis - til en værdi af 150 kr.

Individuelle buketter lige i din stil

Vi binder individuelle buketter, der passer lige til dig. Vi er nemlig rigtig gode til at fornemme det udtryk og den stil, som vores kunder ønsker sig. Samtidig er vi opdaterede på tidens trends og superdygtige til design - så hos Beder Blomster får du altid en personlig buket med dig.

Følg os på Facebook og få tips om blomster

Smukke buketter der holder

Vi binder smukke buketter, der holder. Vi arbejder kun med friske varer og høj kvalitet. Vores afskårne blomster bliver opbevaret ved 8 grader og er friske, når du får dem.
Skulle uheldet være ude og din buket ikke holder, så bytter vi selvfølgelig til en ny. Vi vil kun levere ordentlig kvalitet. Det er din sikkerhed for et godt produkt.

Levering af buketter i Beder og omegn

Vi leverer buketter i Beder og omegn: Kontakt os for levering af buketter i Mårslet, Højbjerg, Beder, Malling og Odder. Skal buketten leveres i resten af Danmark, kan du benytte Interflora.