Vi ved noget om blomster og plantedesign

Blomster og plantedesign til hverdag og fest - til gaver og til dig selv. Specialiteter og delikatesser til gaver og til at forsøde livet med. Vi er leveringsdygtige i det hele - stort og småt i alle prisklasser, altid i den bedste kvalitet.

Vi skaber unikke løsninger

Beder Blomster er din lokale blomsterbutik i hjertet af Beder. Hos os får du kreative buketter og originalt plantedesign med naturmaterialer og et rustikt præg og gerne med en utraditionel vinkling.
Vi er klar til at tage en udfordring op og skabe en helt særlig løsning til dig, om du skal have en speciel gave, sparring om indretning med planter, en unik brudebuket eller udsmykning af lokaler til den store dag.

Gå på opdagelse i vores butik fyldt med lækkerier

Butikken er fyldt med lækkerier for både øje og gane. Kvalitet gennemsyrer hele vores udvalg, som vi skifter og varierer for at skabe en spændende butik, som det er værd at gå på opdagelse i. Vi ønsker at inspirere vores kunder og vise nye ideer og tendenser frem med vores personlige twist.

Kig ind og få mere at vide om blomster og planter

Kig ind i butikken og få en snak om blomster, planter, sammensætninger, design og trends. Beder Blomster er seriøse omkring vores blomster og planter og gør vores bedste for at yde dig en god service.
Følg os på Facebook, hvor vi lægger nyheder, tips og tricks ud om blomster, planter, specialiteter, indretningsideer og meget mere.