Kreativ udsmykning med plantedesign, grene og buketter

Få kreativ og unik udsmykning til jeres virksomhed med smukke planter, krukker og blomster, der fortæller historier og skaber stemning. Beder Blomster leverer plantedesign og buketter til virksomheden, afstemt efter jeres stil, årstider og højtider.

Det kan være unikke krukker tilplantet med smukke planter, afpasset efter virksomhedens stil og øvrige udtryk, eller det kan være smukke buketter, der bringer farve og liv ind på kontorerne. Vi skaber smukke designs, som bringer virksomhedens profil i spil på en original og kreativ måde.
Vi leverer eksempel ugens buket, som I kan få et klippekort til. Hver 6. buket op til 150 kr. er gratis.

Udsmykning til reception eller personalefest       

Skal I holde reception, salgsmøde, præsentationer eller personalefest, udsmykker vi gerne lokalerne, så de er klar til jeres arrangement. Kom ind i butikken eller ring til os og få en snak om jeres ønsker og budget, så sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer. Vi leverer originalt plantedesign, flot brugskunst, grene og buketter.

Udsmykning til messer og konferencer med plantedesign og blomster

Planter skaber miljø og stemning og kan understrege virksomhedens udtryk og stil. Beder Blomster skaber unikke sammensætninger og trækker natur, liv og tidens trends ind i jeres udsmykning og dermed jeres signaler udadtil.
I kan understrege virksomhedens stil og kreativitet gennem plantedesign, både på messestanden og udenfor. Vi sikrer, at udsmykningen har en sammenhængende rød tråd, der afspejler jeres virksomheds stil og værdier og fremhæver jeres særegenhed.

Kom ind i butikken og få en snak om jeres ønsker - vi har masser af gode idéer til kreative og skæve udsmykninger, der skaber opmærksomhed og synlighed for jeres virksomhed.