Firmagaver fra Beder blomster

Firmagaver til fødselsdag, jubilæum og forår

Alle kan lide at blive set og påskønnet for deres arbejde. Forkæl dine medarbejdere efter en ekstra arbejdsindsats, efter travle uger, lange dage - eller bare fordi det er forår!

Beder Blomster, tæt på Aarhus, sammensætter firmagaver - flotte gavekurve, kreativt plantedesign eller smukke buketter til jubilæum og fødselsdage. Du kan få det, som du vil have det - kom ind i butikken og vælg indhold og stil - eller slå på tråden og giv os et par stikord, mere behøver vi ikke for at skabe en unik plante- eller blomsterkreation til din firmagave.

Skal du til reception? Vi leverer firmagaven

Beder Blomster har de originale gaveideer til firmagaven, der skiller sig ud til reception og jubilæum og bliver bemærket på gavebordet. Lækre firmagaver i den bedste kvalitet - både når du ønsker delikatesser, plantedesign og smukke buketter. Beder Blomster pakker flotte gavekurve med lækre delikatesser, designer originale krukker og iderige sammenplantninger eller binder den helt rigtige buket til lejligheden.

Bare ring - så sørger vi for at levere firmagaven, buketten eller gavekurven i Beder og omegn. Vi kan også have din firmagave klar til afhentning, når det passer dig. Du kan parkere lige udenfor på din vej til eller fra Aarhus. Så bliver det vist ikke nemmere!

Beder Blomster har Interflora - du kan bestille buketter og delikatesser gennem Interflora.